Tilmeld og afmeld SMS-service

Ringkøbing-Skjern Forsyning A/S tilbyder en gratis SMS-service til alle vores kunder. For at være sikker på at modtage SMS´er anbefaler vi at du tilmelder dit mobilnummer til ordningen.

Læs her om vores SMS-service

Hvis uheldet skulle være ude og der sker en forurening, vandbrud eller lignende på forsyningens ledningsnet i det område hvor du bor, vil du modtage en sms-besked om dette på din mobiltelefon. Det gælder også hvis din måler skal skiftes, påmindelse om aflæsning m.m.

Bemærk at du skal være opmærksom på brud på egne installationer. Det kan forsyningen ikke se. Det er altid ejers forpligtelse at holde øje med forbruget på egen grund og der kan vandmålerens alarmsystem være behjælpelig. Ønsker du at tilmelde dig, så du modtager alarm fra vandmåleren kan du gøre det her

Via nedenstående modul kan du:

- Tilmelde en eller flere mobiltelefoner. Hvis du f.eks. ejer et sommerhus eller er vicevært kan du med fordel tilmelde et mobiltelefonnummer for forbrugsadressen.
- Tilmelde en e-mail adresse.
- Afmelde mobiltelefonnummer og/eller e-mail adresse.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du er tilmeldt, kan du indtaste dit tlf. nummer i modulet. Så får du sendt en oplysning via mobiltelefonen.

Bemærk! Nedenstående formular er leveret af 3.part, og er derfor ikke underlagt Ringkøbing-Skjern Forsynings persondatapolitik. Du kan se leverandørs persondatapolitik ved at trykke på link under formularen.