Om os

Ringkøbing-Skjern Forsyning er Ringkøbing-Skjern Kommunes multiforsyningsvirksomhed. Vores forretningsomåder er: vand, spildevand, og gadelys.
I menuen til venstre kan du finde mere information om disse forretningsområder.

Vores primære arbejdsopgaver er:

-
Forsyning af vand til 22.000 forbrugere i primært den vestlige, nordlige og sydlige del af kommunen.
- Driftsaftaler med private vandværker.
- At sikre afledning af spildevand for ca. 19.500 ejendomme i hele kommunen.
- At sørge for tømning af bundfældningstanke.
- Vedligehold, udvikling og udbygning af gadelys i Ringkøbing-Skjern Kommune. 

Om virksomheden

Ringkøbing-Skjern Forsyning A/S er et aktieselskab ejet af Ringkøbing-Skjern Kommune og med en politisk udpeget bestyrelse. Vores forretningsområder er takstfinansierede, og er i økonomisk henseende underlagt markedsvilkårene og de lovgivningsmæssige rammer for forsyningsselskaber.

Vi er bevidste om vores monopolsituation og har netop derfor stærkt fokus på kundeorientering og kundetilfredshed. Vi bestræber os på at være venlige, tilgængelige og anstændige monopolister. Vi sætter en ære i at give personlig betjening.

Hos os skal man ikke igennem 4-5 filtre af automatsvar med valgmuligheder, man ikke har bedt om eller har brug for. Vi giver direkte kontakt til et levende menneske, der har både engagement til at lytte og kompetence til at give svar, hvad enten det drejer sig om noget akut som driftsforstyrrelser, mere generel service omkring afregning eller noget teknisk. Vi er der for forbrugerne. Vi betragter dem som kunder.